ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

Η Κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο συνέδριο “Επενδύσεις και Χρηματοδότηση των Επενδύσεων: Η περίπτωση της Κύπρου”, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε κινήσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου για τις εκποιήσεις και την αφερεγγυότητα και είπε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη και θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες τις εισηγήσεις της στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και την Κομισιόν.

Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της επενδυτικής δραστηριότητα για την επανεκκίνηση και την ανάκαμψη της οικονομίας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να τονώσει την εμπιστοσύνη ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE