'Τρελάθηκε' με τον καιρό o Κύπριος παρουσιαστής - VIDEO
31.05.2018 - 13:39
'Τρελάθηκε' με τον καιρό της Κύπρου ο παρουσιαστής στον δρόμο για το αεροδρόμιο, αφού από τις καταιγίδες μετέβη σε ηλιόλουστο τοπίο.
Ο Σάββας Πούμπουρας με την Έλλη Κοκκίνου την Πέμπτη, 31/5, μετέβαιναν οδικώς στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και εντυπωσιάστηκαν με τον άστατο καιρό που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Κύπρο.
Ο παρουσιαστής του κρατικού καναλιού κινηματογράφησε τις καταιγίδες που συνάντησε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λεμεσού, αλλά και την ηλιοφάνεια που ακολούθησε σε λίγα μόλις λεπτά.
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο παρουσιαστής της εκπομπής "Χωρίς Αποσκευές" μοιράστηκε με τους followers του τα video μέσω instastories. Όπως δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει τον καιρό της Κύπρου και τις εναλλαγές του.
Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.