ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω του τροχαίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω του τροχαίου

Κλεστή λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την έξοδο Σιάς,΄είναι η αριστερή λωρίδα του δρόμου, που οδηγεί στη Λεμεσό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Το τρχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:15 όταν κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη στην λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ περιπολικό της τροχαίας έφτασε στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια του τροχαίου, χωρίς να αποκλείεται αυτό να σημειώθηκε λόγω των υδάτων που  συσσωρεύτηκαν στο οδόστρωμα.

Τα δύο πρόσωπα οδηγούνται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να φαίνεται ότι φέρουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE