ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω του τροχαίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω του τροχαίου

Κλεστή λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την έξοδο Σιάς,΄είναι η αριστερή λωρίδα του δρόμου, που οδηγεί στη Λεμεσό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Το τρχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:15 όταν κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη στην λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ περιπολικό της τροχαίας έφτασε στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια του τροχαίου, χωρίς να αποκλείεται αυτό να σημειώθηκε λόγω των υδάτων που  συσσωρεύτηκαν στο οδόστρωμα.

Τα δύο πρόσωπα οδηγούνται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να φαίνεται ότι φέρουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.