Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ έχει ήδη δύο παιδιά και μιλά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού στην οικογένεια της. 

Η σύζυγός του Χριστόφορου Τορναρίτη μίλησε στην κάμερα του TvOne και απάντησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής "Όλα Για Σένα" σε ερωτήματα σχετικά με το στυλ, την μόδα, την οικογένεια αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού. 

Η σχεδιάστρια μόδας απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: 'Θα ήθελα αλλά δεν θα το επιχειρήσω. Μόνο και μόνο θα έλεγα λόγω χρόνου. Θεωρώ ότι τα παιδιά θέλουν την μητέρα τους να είναι όσο το περισσότερο γίνεται. Και αφού έχω ήδη δύο και πολεμώ με τον χρόνο μεταξύ οικογένειας και δουλειάς... Νομίζω είναι αρκετά."

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE