ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λάντες» οι δρόμοι - Βενετία χωρίς γόνδολες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λάντες» οι δρόμοι - Βενετία χωρίς γόνδολες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άσχημη η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Σύμφωνα με όσα διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι μεγάλο πρόβλημα επικρατεί σε πολλά σημεία της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Ακακίου ισχυρή βροχόπτωση καθιστά τον δρόμο επικίνδυνο.

Επίσης όπως διαπιστώσαμε σε σημεία του κυκλικού κόμβου Μακεδονίτισσας καθώς και στην περιοχή της Λακατάμιας πολλά σημεία του δρόμου έχουν πλημμυρίσει.

Συγκεκριμένα στην οδό Αιγαίου (βρίσκεται απέναντι από το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου) υπάρχουν σημεία όπου τα αυτοκίνητα βουλιάζουν από τις βροχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE