Τι περιμένουν για να φέρουν Κατσαράβα στην Κύπρο

Τι περιμένουν για να φέρουν Κατσαράβα στην Κύπρο

«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον πρώην παίκτη του Εθνικού Άχνας, Νίκα Κατσαράβα.

Ο παίκτης ανήκει στη Ροστόβ, στη λήξασα σεζόν ήταν στο πρωτάθλημα Πολωνίας ως δανεικός στην Κορόνα Κιέλτσε, έχοντας 29 συμμετοχές και 9 τέρματα, ενώ οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως εάν και εφόσον πάρει την ελευθέρα του από τη Ρωσική ομάδα, τότε η «Κυρία» θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Βασικά, αυτό που αναμένουν στην ομάδα της Αμμοχώστου, είναι να ξεκαθαρίσει ο Ρωσικός σύλλογος, όπου ανήκει ο Κατσαράβα, ότι δεν θα προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας που έχει η Ροστόβ με τον παίκτη μέχρι το τέλος Ιουνίου, ούτως ώστε στη συνέχεια να κάνει τις επαφές της η επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης για να τον αποκτήσει και να τον φέρει στην Κύπρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.