Μ. Ματσάκης: 'Οι Πρώτες Βοήθειες σκουπιδότοπος του νοσοκομείου'- 'Χάθηκαν ζωές'- VIDEO

Μ. Ματσάκης: 'Οι Πρώτες Βοήθειες σκουπιδότοπος του νοσοκομείου'- 'Χάθηκαν ζωές'- VIDEO

Γιατροί χωρίς ειδικότητα, στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των ασθενών, σύμφωνα με ισχυρισμούς του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Δημήτρη Σούγλη, «Η Αλήθεια καίει» στο Capital την Πέμπτη (31/5), ο κ. Ματσάκης, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας, εξακολουθεί να εργοδοτεί ανειδίκευτους γιατρούς και να τους τοποθετεί σε διάφορα πόστα, μεταξύ των οποίων και στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

«Αυτό θεωρώ είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο» σχολίασε ο κ. Ματσάκης, ενώ συμπλήρωσε αυτό είναι κάτι που συναντά σε υποθέσεις που φτάνουν ενώπιων δικαστηρίων.

Ακόμη ο κ. Ματσάκης διερωτήθηκε «Τί είναι δηλαδή οι Πρώτες Βοήθειες, είναι ο σκουπιδότοπος του νοσοκομείου;» και εξήγησε ότι σε αυτά τα τμήματα πρέπει να εργοδοτούνται γιατροί με ειδικότητες όπως τραυματιολογίας και επείγουσας ιατρικής.

Τέλος ο γνωστός ιατροδικαστής, μίλησε για κινδύνους που μπορούν ακόμη και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έχει ήδη γίνει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

https://www.youtube.com/watch?v=WmumGO5xuy8

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE