ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Πετρίδης – «Ευτυχώς διορθώθηκε νωρίς»

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Πετρίδης – «Ευτυχώς διορθώθηκε νωρίς»

Από την ομιλία του Πρόδρομου Πετρίδη στην ετήσια συνέλευση δεν έλειψε και το σχόλιο του για τον πρώην προπονητή των ‘γαλαζοκιτρίνων’ αλλά και για τον Έλληνα τεχνικό Γιώργο Δώνη.

Δείτε το σχόλιο του:

Η επιλογή του κ. Μπέιν έγινε στηριζόμενη σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος ήταν επειδή ο κ. Μπέιν βρισκόταν στην λίστα επιλογών, σε προηγούμενη περίπτωση όταν ψάχναμε προπονητή, είχε έρθει στην Κύπρο και είχαμε συζητήσει μαζί του. Ήταν ένας προπονητής, που θεωρήσαμε ότι γνωρίζει τα θέλω και το status της ομάδας μας. Ο δεύτερος πυλώνας, ήταν η σχολή από την οποία προερχόταν. Η Ολλανδική. Ήταν επιδίωξη μας, ο ΑΠΟΕΛ να εμφανιστεί πιο ελκυστικός, το ίδιο διεκδικητικός και βεβαίως να έχει και την ουσία στο παιχνίδι του, αφού τα δύσκολα παιχνίδια ξεκινούν από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Αποδείχθηκε, ευτυχώς σχετικά νωρίς ότι ο κ. Μπέιν δεν ήταν τελικά αυτό που μας είχε δείξει σε θεωρητικό επίπεδο. Δυστυχώς ήταν μια λάθος απόφαση που έπρεπε να διορθωθεί άμεσα. Για αυτό και προχωρήσαμε στην αποδέσμευση του, επιλέγοντας μια δοκιμασμένη λύση, τον Γιώργο Δώνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top