Γαλλική ομάδα δίνει δουλειά στον… άνεργο Ζιντάν, αλλά όχι στη θέση του προπονητή!

Γαλλική ομάδα δίνει δουλειά στον… άνεργο Ζιντάν, αλλά όχι στη θέση του προπονητή!

«Γλυκάθηκε» από την παραίτηση του Ζιντάν η Αμιάν και του έκανε πρόταση να συνεργαστεί μαζί της. Το τρολ της υπόθεσης είναι ότι το γαλλικό κλαμπ δεν θέλει τον «Ζιζού» για προπονητή!

Ευκαιρία για τρολάρισμα βρήκε η γαλλική Αμιάν που μέσω twitter έκανε πρόταση στον Ζινεντίν Ζιντάν να έρθει στην ομάδα!

Βέβαια το θέμα στην προκείμενη περίπτωση είναι άλλο. Η Αμιάν δεν θέλει τον «Ζιζού» για προπονητή, καθώς στον πάγκο της κάθεται από το 2014 Κριστόφ Πελισιέ.

Για άλλου τον προορίζουν τον πρώην πια τεχνικό της Ρεάλ. Αντί για προπονητή η 13η του γαλλικού πρωταθλήματος άνοιξε την… αγκαλιά της στον Ζιντάν κάνοντάς του «πρόταση» να βγάλει από το… μπαούλο τα ποδοσφαιρικά του και να επιστρέψει στη δράση εντός των τεσσάρων γραμμών!

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της Αμιάν ανέβηκε η εξής πρόταση: «Ζιντάν, αν θες να επιστρέψεις σαν ποδοσφαιριστής, εδώ είμαστε!»

Στα 45 του και με τρία σερί Champions League στην πλάτη, πάντως, ο «Ζιζού» δύσκολα θα δεχθεί την «προσφορά» της Αμιάν, μάλλον θα υπάρξουν καλύτερες.

ΙΔΟΥ ΤΟ TWEET:

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE