ΠΑΦΟΣ: Τους έκαναν έλεγχο και ανακάλυψαν την παρανομία τους

ΠΑΦΟΣ: Τους έκαναν έλεγχο και ανακάλυψαν την παρανομία τους

Συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση 47χρονος και 41χρονος, από την Λευκωσία  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα ανακόπηκε για έλεγχο στις 03:00 περίπου τα ξημερώματα από μέλη της Αστυνομίας στο χωριό Προδρόμι.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE