Το μεγάλο deal του Alpha Κύπρου στο Ισραήλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μεγάλο deal του Alpha Κύπρου στο Ισραήλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κανάλι των Λατσιών έκανε το μεγάλο βήμα και έδωσε τα χέρια με εταιρεία του Ισραήλ.

Ο Alpha Κύπρου έχει βάλει στόχο να αναβαθμίσει το τηλεοπτικό κυπριακό προϊόν και εκτός από ηχηρά ονόματα του κυπριακού τηλεοπτικού γίγνεσθαι, εξασφάλισε συνεργασία με την ισραηλινή ' United Studios'.

Σχετικό άρθρο: Ο Τσιάκκας στον ALPHA Κύπρου - Το καρφί για τις παλιές του συνεργασίες

Ο καρπός της συνεργασίας του Alpha Κύπρου με την 'United Studios' αφορά μια οικογενειακή κωμωδία, η οποία θα προβληθεί την επόμενη σεζόν με την εταιρεία παραγωγής των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline, θα αρχίσουν και τα κάστινγκ για την κυπριακή οικογενειακή κωμωδία. 

H 'United Studios' είναι η εταιρεία που είχε δώσει το φορμάτ για την συγκλονιστική σειρά του Alpha Ελλάδος "Η λέξη που δεν λες" σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, του σκηνοθέτη της σειράς "Το Νησί".

Για τον λόγο αυτό μετέβησαν στο Τελ Αβίβ οι Αντρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου, ο υπεύθυνος παραγωγών του Alpha Κύπρου Αντρέας Βασιλείου, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής του καναλιού των Λατσιών, Πέτρος Πέτρου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE