ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έβαλε κάμερες και παρακολουθούσε όλο το τετράγωνο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έβαλε κάμερες και παρακολουθούσε όλο το τετράγωνο

Στην κατάσχεση ενός δίκαννου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης προχώρησαν την Πέμπτης (31/05) μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία 35χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην κατοικία, κατέγραφε δεδομένα από δημόσιο μέρος, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στην κατάσχεση του, ενώ το κυνηγετικό όπλο επίσης κατακρατήθηκε, αφού παρά το ότι αυτό ανήκει σε οικείο του πρόσωπο, ο 35χρονος δεν είχε άδεια κατοχής του.

Εναντίον του 35χρονου διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και υπόθεση που αφορά την Νομοθεσία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.