ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: 'Πειραγμένες' από τον Guardian οι δηλώσεις Γιούνκερ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: 'Πειραγμένες' από τον Guardian οι δηλώσεις Γιούνκερ

Ο Guardian παραποίησε τις δηλώσεις του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ (31/05) σε σχέση με το τι πρέπει να συμβεί στον Ιταλικό Νότο, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Κομισιόν.

Συγκεκριμένα η βρετανική εφημερίδα απέδωσε στον Πρόεδρο Γιούνκερ μια δήλωση που δεν έκανε. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Πρόεδρος της Κομισιόν ζήτησε από τους Ιταλούς "να δουλεύουν περισσότερο και να είναι λιγότερο διεφθαρμένοι", φράση που διαδόθηκε στα μέσα ενημέρωσης, ενώ στην πραγματικότητα ποτέ δεν έγινε.

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε η υπηρεσία Τύπου της Κομισιόν και συγκεκριμένα η αναπληρώτρια επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, απαντώντας σε ερώτηση του ιταλικού Τύπου, ο Πρόεδρος Γιούνκερ είπε ότι ο Νότος της Ιταλίας "χρειάζεται περισσότερες θέσεις εργασίας και λιγότερη διαφθορά".

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με την ανεργία σε κλειστή εκδήλωση για το μέλλον της Ευρώπης, η οποία μεταδόθηκε σε βιντεοσκόπηση. Η ίδια εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος της Κομισιόν θα συγχαρεί την νέα Ιταλική κυβέρνηση όταν ορκιστεί, όπως έκανε και για τη νέα κυβέρνηση της Ισπανίας.

Θα συναντήσει δε το νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας στη διάσκεψη των G7 στον Καναδά. Aξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μερίδα του Τύπου είχε παραποιήσει δηλώσεις του Επιτρόπου Έττινγκερ για την υπόθεση της Ιταλία, κάτι το οποίο επεσήμανε και πάλι η υπηρεσία Τύπου της Κομισιόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE