ΠΑΦΟΣ: Αρχίζει στις 8 Ιουνίου η διαδικασία έκδοσης του Πολωνού φυγόδικου

ΠΑΦΟΣ: Αρχίζει στις 8 Ιουνίου η διαδικασία έκδοσης του Πολωνού φυγόδικου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Παρασκευή (1/6) ο 28χρονος από την Πολωνία, ο Lukaz Krzysztof εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Η έναρξη της διαδικασίας για έκδοση στη χώρα του ορίστηκε για την 8η Ιουνίου.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 28χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Αυτός ανέφερε πως δεν συγκατατίθεται να εκδοθεί στις πολωνικές αρχές.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 28χρονος είχε παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο Πάφου για να αναχωρήσει με προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της χώρας του για να εκτίσει ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.