Αγανακτισμένος ο Πιέρος! Την έπαθε και αυτός… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αγανακτισμένος ο Πιέρος! Την έπαθε και αυτός… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο καιρός στην Κύπρο βάλθηκε να μας τρελάνει τις τελευταίες μέρες και ειδικά στη Λευκωσία.

Όπως όλοι οι Λευκωσιάτες έτσι και ο Πιέρος παραξενεύτηκε με τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πρωτεύουσα και όπως ήταν φυσικό αγανάκτησε.

Και πως να μην το κάνει όταν έφυγε πριν λίγες μέρες από την μουντή Κοπεγχάγη για την ηλιόλουστη Κύπρο και τώρα βρήκε μπροστά του… το ίδιο σχεδόν σκηνικό!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE