Αγανακτισμένος ο Πιέρος! Την έπαθε και αυτός… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αγανακτισμένος ο Πιέρος! Την έπαθε και αυτός… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο καιρός στην Κύπρο βάλθηκε να μας τρελάνει τις τελευταίες μέρες και ειδικά στη Λευκωσία.

Όπως όλοι οι Λευκωσιάτες έτσι και ο Πιέρος παραξενεύτηκε με τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πρωτεύουσα και όπως ήταν φυσικό αγανάκτησε.

Και πως να μην το κάνει όταν έφυγε πριν λίγες μέρες από την μουντή Κοπεγχάγη για την ηλιόλουστη Κύπρο και τώρα βρήκε μπροστά του… το ίδιο σχεδόν σκηνικό!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Προσωποκράτηση διάρκειας επτά ημερών διέταξε σήμερα (23/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους πέντε υπόπτους που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση διαρροής επίσημων εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές.