Έντονο ύφος από Οικολόγους για την έκθεση Γ. Ελεγκτή για Συνεργατισμό -«Δεν ασχολήθηκε κανένα κόμμα»

Έντονο ύφος από Οικολόγους για την έκθεση Γ. Ελεγκτή για Συνεργατισμό -«Δεν ασχολήθηκε κανένα κόμμα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αναφέρεται στην έκθεση του Γ. Ελεγκτή για τον Συνεργατισμό, την ύπαρξη της οποίας είχαν εις γνώσην τους τα κόμματα, ωστόσο, όπως υποστηρίζεται, δεν ασχολήθηκε ουδείς.

Συγκεκριμένα, την ανακοίνωση του Κινήματος, ανάφεραν αρχικά, «Αυτή η έκθεση ήταν στην διάθεση των πολίτικων αρχηγών από τον Οκτώβριο 2017».

«Κανένας πολιτικός αρχηγός πλην του κ. Γιώργου Περδίκη έκανε το κόπο να επισκεφθεί τα γραφεία της ελεγκτικής υπηρεσίας και να ενημερωθεί αρμοδίως από τον κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη προσωπικά. Έχοντας υπόψη αυτά τα πορίσματα ο κ. Πέρδικης τοποθετείται τόσο έντονα για το θέμα των ευθυνών στη διαχείριση του Συνεργατισμού», συνεχίζει.

«Η έκθεση», όπως αναφέρεται, «κατατέθηκε ως εμπιστευτικό έγγραφο στην κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου πριν από δυο μήνες. Πάλι κανένα κόμμα ή Κίνημα πλην των Οικολόγων ασχολήθηκε με τα συμπεράσματα της».

«Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα που σταθερά ζητά την τιμωρία των ενόχων για κάθε σκάνδαλο ανεξάρτητα από κομματικές ή άλλες αποχρώσεις. Για εμάς δεν υπάρχουν κόκκινα, μπλε, κίτρινα, πράσινα ή μαύρα σκάνδαλα», υποστηρίζεται στην ανακοίνωση.

«Αν και όταν μιλάμε για το Συνεργατισμό το σκάνδαλο έχει όλα τα χρώματα , κάτι σαν ουράνιο τόξο. Με πιο απλά λόγια, δεν μιλούν τα κόμματα γιατί όλα έχουν εμπλοκή, έχουν και ευθύνη» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE