Η άποψη του Δαμιανού για την φυγή του Φαμπρίτσιο

Η άποψη του Δαμιανού για την φυγή του Φαμπρίτσιο

Την άποψη του για την φυγή του Φαμπρίτσιο από την Αλκή εξέφρασε ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας…

Ο Σάββας Δαμιανού όποιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Φαμπρίτσιο, με τον Κύπριο κόουτς να «καταθέτει» την δική του άποψη και τους λόγους που ο πρώτος σκόρερ της Αλκής έφυγε από την Κύπρο.

Δείτε την δήλωση του Σάββα Δαμιανού:

«Θεωρώ ότι ο Φαμπρίτσιο έφυγε για τα λεφτά. Πήγε στην Πορτογαλία, γιατί του έδωσαν καλά λεφτά. Την Πορτογαλία που ξέραμε, ξεχάστε την. Έχει πάρει τα πάνω της οικονομικά»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.