Εποχή… Ηρόδοτου Μιλτιάδους στην ΕΑΚ (το νέο Δ/Σ)

Εποχή… Ηρόδοτου Μιλτιάδους στην ΕΑΚ (το νέο Δ/Σ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01/06) η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ, η οποία ήταν και Εκλογική.

Μετά από 17 χρόνια στην Προεδρία, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης για τον Παναγιώτη Φελλούκα με τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους να είναι ο διάδοχος, αφού δεν υπήρξε άλλος ανθυποψήφιος.

Η ανάληψη της προεδρίας από τον Ηρόδοτο επικυρώθηκε στην αποψινή Συνέλευση ενώ μαζί με τον Φελλούκα αποχώρησαν και τα περισσότερα μέλη του Δ/Σ, με τις θέσεις τους να τις παίρνουν νεότεροι συνάδελφοι.

Το νέο Δ/Σ

Από τους 10 που έβαλαν υποψηφιότητα για το νέο Δ/Σ, εκλεχθήκαν οι ακόλουθοι 7:

Γρηγόρης Γεωργίου, Κώστας Καλλής, Αντρέας Μαύρος, Μικαέλο Παπαδάκης,Κωνσταντίνος Σκαμπύλης, Γιώργος Τσαβέλλας και Μάριος Χατζηστυλλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE