Το νέο «παιχνίδι» του… εφοπλιστή Ζλάταν

Το νέο «παιχνίδι» του… εφοπλιστή Ζλάταν

Τα αυτοκίνητα είναι για τους… κοινούς θνητούς. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έψαχνε αυτό το κάτι άλλο που θα τον έκανε να ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους και τελικά τα κατάφερε. Τι εννοούμε; Mια ματιά στο νέο του «σούπερ» γιοτ θα σας πείσει. 

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν μπορεί με τίποτα να «κάτσει στα αβγά» του. Άλλωστε, μέχρι να πεις την λέξη «κύμινο» θα έχει στα σκαριά και κάτι καινούργιο.

Αυτή τη φορά, ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι μοιράστηκε τα νέα του πλάνα με το κοινό που τον ακολουθεί στα social media και τους άφησε άφωνους.

Γιατί; Επειδή τους παρουσίασε το νέο του «παιχνίδι». Ένα εντυπωσιακό, πολυτελές  μαύρο γιοτ που σε λίγο χρονικό διάστημα θα πλέει στις θάλασσες με τον Ζλάταν κυβερνήτη.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ που έχει… τρελάνει τους Αμερικάνους με τα καμώματα του, ανέβασε την φωτογραφία στο instagram και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σχεδόν έτοιμο».

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE