Γι΄ αυτό έφυγε από τη Ρεάλ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ στον Ζιντάν!

Γι΄ αυτό έφυγε από τη Ρεάλ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ στον Ζιντάν!

Ο ζάπλουτος Ναγκίμπ Σαγουίρις, ένας Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες, έγραψε στο Twitter για την πρότασή του στον Ζινεντίν Ζιντάν που αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεάλ.

Πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο προκειμένου να προετοιμάσει την εθνική ομάδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα φιλοξενηθεί στην αραβική χώρα φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο ζάπλουτος Ναγκίμπ Σαγουίρις, ένας Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες, έγραψε στο Twitter για την πρότασή του στον Γάλλο προπονητή που αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεάλ.

Αν η πρόταση ισχύει και ο «Ζιζού» την αποδεχτεί, τότε αναμένεται να… φάει τη θέση του Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος λεγόταν πως προοριζόταν για τη θέση αφού από το Γενάρη θα είναι προπονητής στην Αλ Σαντ.

Παραμένει άγνωστο αν η πρόταση είχε κατατεθεί στον Ζιντάν πριν την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE