Ο «Γιατρός» τους… «αρρώστησε»: μυθική pole του Ρόσι στο Μουτζέλο!

Ο «Γιατρός» τους… «αρρώστησε»: μυθική pole του Ρόσι στο Μουτζέλο!

Ασύλληπτα πράγματα από τον Ρόσι στον εντός έδρας ιταλικό αγώνα: μ’ έναν εξωπραγματικό χρόνο ο 39χρονος θρύλος πήρε την pole position στο Μουτζέλο, αφήνοντας πίσω του Λορένθο και Βινιάλες.

Κάποια πράγματα απλά δεν εξηγούνται με βάση ακόμα και την πιο «ακραία» λογική: 39 χρονών. Με τη μετρίως μέτρια, φέτος, Yamaha.

Σε μια περίοδο που ο παντοδύναμος Μάρκεθ δε χάνει…ποτέ κι από κανέναν. Πώς γίνεται, λοιπόν, να πάρεις την pole position στο Μουτζελο;

Η απάντηση είναι «δε γίνεται». Δε γίνεται, δηλαδή, εκτός κι αν είσαι ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών «έγραψε» έναν μυθικό χρόνο στον εντός έδρας αγώνα της Ιταλίας και, καταρρίπτοντας τη δίτροχη λογική, κατέκτησε την πρώτη του pole μετά το Μοτέγκι το 2016.

Δίπλα στον «Γιατρό» θα εκκινήσει αύριο ο Χόρχε Λορένθο με Ducati, με τον Μάβερικ Βινιάλες να συμπληρώνει την πρώτη σειρά.

Ιανόνε, Πετρούτσι, Μάρκεθ (κακές κατατακτήριες για τον παγκόσμιο πρωταθλητή), Ντοβιτσιόζο, Κράτσλοου, Ζαρκό και Ρινς συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των δοκιμαστικών.

Ο Βαλεντίνο, λοιπόν, απέδειξε πως μπορεί ακόμα και τώρα, στ’ αγωνιστικά του γεράματα, να βγάζει… λαγούς από το κράνος του και ν’ αφήνει τον ανταγωνισμό με το στόμα ανοιχτό.

Θα καταφέρει, άραγε, να βάλει αύριο «φωτιά» στο Μουτζέλο και να πάρει την- ανέλπιστη σχεδόν- νίκη;

Μοιάζει δύσκολο, έως απίθανο. Αν μπορεί κάποιος να το κάνει, όμως, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βάλε. Μην ξεχνάμε πως εδώ και 20+ χρόνια τα «θαύματα» είναι η ειδικότητα του…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE