Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Ο Πρέσβης του Κουβέιτ Waleed Ahmad Al-Kandari, μαζί με ομάδα εθελοντών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (ΚΥΦΑΔΠ) στην Κοφίνου, για να δωρίσει πακέτα τροφίμων στους διαμένοντες. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 4:00 μμ.

Αναφέρεται δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για σταδιακή αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ προγραμματίζεται και η αναβάθμιση και καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας και με το Εθελοντικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE