«Αντιπολίτευση για χάριν μόνο της αντιπολίτευσης» απαντά στο ΑΚΕΛ ο Προδρόμου

«Αντιπολίτευση για χάριν μόνο της αντιπολίτευσης» απαντά στο ΑΚΕΛ ο Προδρόμου

Το ΑΚΕΛ μεταχειρίζεται το εθνικό θέμα με τη λογική της «αντιπολίτευσης για χάριν μόνο της αντιπολίτευσης», δηλώνει σε γραπτή απάντησή του στο κόμμα της Αριστεράς, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, κάνοντας λόγο για εμμονή του ΓΓ του ΑΚΕΛ να επικρίνει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.


«Το ΑΚΕΛ και προσωπικά ο ΓΓ κ. Άντρος Κυπριανού φαίνεται να διακατέχεται από μια εμμονή να επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η τουρκική πλευρά», αναφέρει ο κ. Προδρόμου.

«Ξεχνώντας εκείνα που και το ίδιο το ΑΚΕΛ δήλωνε στη διαπραγμάτευση στο Κραν Μοντανά, αγνοώντας ότι μεγάλο διακύβευμα μιας λύσης είναι τα θέματα ασφάλειας, μεταχειρίζονται τώρα το εθνικό ζήτημα με μια λογική ‘αντιπολίτευσης για χάριν μόνο της αντιπολίτευσης’», σημειώνει.

Ο κ. Προδρόμου προσθέτει ότι η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει το ΑΚΕΛ σε αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας πως «αυτή την ώρα, η προσοχή είναι στραμμένη στην Τουρκία και στο κατά πόσον θα ανταποκριθεί -όπως από την πρώτη στιγμή έκανε η δική μας πλευρά- στην πρόθεση του ΓΓ των ΗΕ για διορισμό συμβούλου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.