Ανατροπή με Ποτσετίνο, άλλος είναι πλέον το φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ!

Ανατροπή με Ποτσετίνο, άλλος είναι πλέον το φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ!

Σε άλλες λύσεις φαίνεται ότι στρέφεται οριστικά η Ρεάλ Μαδρίτης για να βρει τον διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Χωρίς καν να προλάβει να εξελιχθεί σε σίριαλ, η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει κατά μέρος την υπόθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για τον διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Cope», ο γενικός διευθυντής της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού και αυτός του επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε προφορική δέσμευση με την Τότεναμ για ενδιαφέρον συγκεκριμένης ομάδας, ούτε πολύ περισσότερο συγκεκριμένη ρήτρα, που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιό του και ήταν ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία διάθεση να μπλέξει με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, που θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής και στρέφεται σε άλλες περιπτωσεις.

Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, το νέο φαβορί είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, που η μετακόμιση του στην Τσέλσι, ναυάγησε οριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE