Το νέο επιχειρηματικό βήμα του τρελού ιδιοκτήτη της Virgin - Επένδυση δισεκατομμυρίων - VIDEO

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του τρελού ιδιοκτήτη της Virgin - Επένδυση δισεκατομμυρίων - VIDEO

Στόλο κρουαζιερόπλοιων 2,5 δισ. δολαρίων προσθέτει στην αυτοκρατορία του ο Μπράνσον.

Τα σχέδιά της για την αγορά των τριών κρουαζιερόπλοιων ανακοίνωσε η Virgin Voyages, η νέα εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον. Πρόκειται για μία επένδυση συνολικού ύψους 2,5 δισ. δολαρίων, από την οποία ο μεγιστάνας προσδοκά υψηλά κέρδη.

Η κρουαζιέρα είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος της βιομηχανίας διακοπών, σύμφωνα με την Cruise Line Association. H ένωση υπολογίζει ότι το 2018 περί τους 27,2 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με κρουαζιερόπλοιο, έναντι 25,8 εκατομμυρίων πέρυσι

Παρόλα αυτά μόλις το 3% των κατοίκων της Βόρειας Αμερικής έχουν πραγματοποιήσει κρουαζιέρα, γεγονός που σημαίνει ότι τα περιθώρια ανάπτυξης είναι μεγάλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.