ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστα νέα για Ανόρθωση από Σιβού!

Ευχάριστα νέα για Ανόρθωση από Σιβού!

Τα ονόματα των 23 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Ρωσία, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη Νιγηρία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε σήμερα γνωστά ο ομοσπονδιακός προπονητής των «μαύρων αετών», Γκέρνοτ Ρορ.

Ξεχωρίζουν οι επιλογές των Κελέτσι Ιχεανάτσο, Βίκτορ Μόουζες και Αλεξ Ιβόμπι, ενώ το ευχάριστο για την Ανόρθωση, είναι ότι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ο Αμπντουλαχί Σιβού και ως εκ τούτου, η «Μεγάλη Κυρία» θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της από την παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Αναλυτικά η αποστολή της Νιγηρίας για το Μουντιάλ:

Τερματοφύλακες: Ικετσούκβου Εζενουα (Ενίμπα), Φράνσις Ουζόχο (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια), Ντανιέλ Ακπέγι (Τσίπα Γιουνάϊτεντ).

Αμυντικοί: Αμπντουλάχι Σέχου (Μπουρσασπόρ), Τάιρον Εμπουέχι (Ντεν Χάαγκ), Ελντερσον Ετσιαεγίλε (Σερκλ Μπριζ), Μπράιαν Ιντόβου (Αμκαρ Περμ), Τσιντόζι Αβαζίεμ (Ναντ), Ουίλιαμ Εκονγκ (Μπουρσασπόρ), Λέον Μπαλογκάν (Μάϊντς), Κένεθ Ομερούο (Κασίμπασα).

Μέσοι: Τζον Όμπι Μίκελ (Τιανγίν Τέντα), Ογκένι Ονάζι (Τραμπζονσπόρ), Βίλφριντ Εντιντί (Λέστερ), Ογκενεκάρο Ετέμπο (Λας Πάλμας), Τζον Ογκου (Χάποελ Μπιρ Σεβά), Τζόελ Ομπι (Τορίνο), Βίκτορ Μόουζες (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Αχμέντ Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κελέτσι Ιχεανάτσο (Λέστερ), Οντιόν Ιγκάλο (Τσανγκτσουν Γιατάϊ), Αλεξ Ιβόμπι (Αρσεναλ), Νουάνκβο Σιμεόν (Κροτόνε).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top