ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα τραύματα του 17χρονου μοτοσικλετιστή - Στην Εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα τραύματα του 17χρονου μοτοσικλετιστή - Στην Εντατική

Σε νέα οδική τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα της Κυριακής (3/6) στη Λεμεσό, τραυματίστηκε κρίσιμα 17χρονος.

Συγκεκριμένα, 33χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος.  

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη αιμάτωμα στο συκώτι, ρήξη πνεύμονα, κάταγμα στέρνου και πολυτραυματισμό και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος.  

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο 17χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE