Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία ο Φεκίρ!

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία ο Φεκίρ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση και του μεσοεπιθετικού της Λυών, Ναμπίλ Φεκίρ, βρίσκεται η Λίβερπουλ σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την απόκτηση και του Φαμπίνιο, η φιναλίστ του φετινού Champions League, Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά και στη δεύτερή της μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με το «metro.co.uk», ο ατζέντης του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Ζαν Πιέρ Μπερνέ, θα βρεθεί σήμερα στο Μέρσεϊσαϊντ για να κλείσει την συμφωνία.

Η Λίβερπουλ θα εκταμιεύσει το ποσό των 70 εκατομμυρίων λιρών, που ζητάει η Λυών για να τον παραχωρήσει, ενώ ο Φεκίρ αναμένεται στο Μέρσεϊσαϊντ, εντός της επόμενης εβδομάδας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.