ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «Προκαλούσε προβλήματα» ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «Προκαλούσε προβλήματα» ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε

Ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν άνθρωπο «που προκαλούσε προβλήματα» στο εσωτερικό του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου, έγινε γνωστό από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, που απέκλεισαν την είσοδο του ναού.

«Γύρω στις 16.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας), η αστυνομία επενέβη καθώς ένα πρόσωπο δημιουργούσε προβλήματα, κατόπιν ένας αστυνομικός έκανε χρήση του υπηρεσιακού όπλου του», επισήμανε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο άνδρας «τραυματίστηκε στα πόδια» διευκρίνισε η αστυνομία με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Επιπλέον, οι αρχές απηύθυναν έκκληση «να αποφευχθεί κάθε σεναριολογία» σχετικά με τα κίνητρα του άνδρα που τραυματίστηκε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν, προς το παρόν, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ανταποκριτής του AFP μετέδωσε ότι πολλοί αστυνομικοί, οπλισμένοι με αυτόματα, περιπολούν την περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE