ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ μήνυμα προς Μέσι: «Θα σου κάψουμε τις φανέλες και τις φωτογραφίες σου»

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ μήνυμα προς Μέσι: «Θα σου κάψουμε τις φανέλες και τις φωτογραφίες σου»

Ο πρόεδρος της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κάλεσε τον Λιονέλ Μέσι να μην αγωνιστεί στο φιλικό των εθνικών Αργεντινής και Ισραήλ, αλλιώς ο ίδιος και οι συμπατριώτες θα κάψουν φανέλες του.

Oι εθνικές Ισραήλ κι Αργεντινής θα μονομαχήσουν σε φιλική αναμέτρηση στο «Teddy Stadium» της Ιερουσαλήμ στις 9 Ιουνίου και αρκούσαν μόλις 20 λεπτά για το sold out (έγινε ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων).

Τα 34.000 διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν στο ανωτέρω χρονικό διάστημα (!) δώδεκα ημέρες πριν το ματς. Ο λόγος προφανής. Έχει να κάνει με την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιμπρίλ Ραζούμπ, κάλεσε τον «Pulga» να μη συμμετάσχει, υποστηρίζοντας ότι οι Ισραηλινοί προσπαθούν να προσδώσουν πολιτική σημασία στο ματς.

Υποσχέθηκε, δε, ότι ο ίδιος και οι συμπατριώτες θα κάψουν φανέλες του Αργεντινού σε περίπτωση που αγωνιστεί.

«Ο Μέσι είναι σύμβολο της ειρήνης και της αγάπης, του ζητούμε να μην συμμετέχει στην αναγνώριση των εγκλημάτων της ισραηλινής κατοχής. Μια αθλητική αναμέτρηση μπορεί να γίνει πολιτικό εργαλείο. Η ισραηλινή κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει πολιτική σημασία, γι’ αυτό και το ματς διεξάγεται στην Ιερουσαλήμ. Εάν αγωνιστεί θα κάψουμε φανέλες και φωτογραφίες του», υποστήριξε ο Τζιμπρίλ Ραζούμπ.

Το φιλικό αυτό θα είναι το τελευταίο προετοιμασίας για την «αλμπισελέστε» πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ 2018 μαζί με Ισλανδία (16/6 στη Μόσχα), Κροατία (21/6 στη Νοβγκόροντ) και Νιγηρία (26/6 στην Αγία Πετρούπολη).

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE