ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Προσέκρουσε σε δύο οχήματα και ακινητοποιήθηκε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Προσέκρουσε σε δύο οχήματα και ακινητοποιήθηκε

Άγρια καταδίωξη από την Αστυνομία έλαβε χώρα στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής (3/6) στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο όχημα στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Όπως μεταδόθηκε στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο 46χρονος οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος αλλά και στο μπροστινό μέρος περιπολικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποίησαν το εμπλεκόμενο όχημα με πυροβολισμούς στους τροχούς.

Διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 46χρονος αλλοδαπός, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 10 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης.

Τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.