ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν συγγενείς και φίλοι του 23χρονου Ανδρέα την Τρίτη (5/6).

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού στις 15:30.

Τραγικές φιγούρες αναμένεται να είναι η μητέρα και η αδελφή του αδικοχαμένου νέου, αλλά και οι φίλοι και συγγενείς που τιμούν τη μνήμη του.

Γίνεται παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας «έσβησε» στην άσφαλτο στις 22:10 το βράδυ του Σαββάτου (3/6) όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του.

Από τη σύγκρουση, ο Ανδρέας τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου στις 00:30 της Κυριακής (3/6) υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE