ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονος στο κελί - 'Λάφυρα' από σχολείο

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονος στο κελί - 'Λάφυρα' από σχολείο

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, προχώρησε την Κυριακή (3/6) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου, κλοπής και κλεπταποδοχής.

Ο 24χρονος συνελήφθη νωρίς το απόγευμα, για αυτόφωρο αδίκημα, όταν περίπολο  της Αστυνομίας, τον εντόπισε στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, να έχει στην κατοχή του ένα βιντεοπροβολέα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο βιντεοπροβολέας είχε κλαπεί, μαζί με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές από σχολείο της επαρχίας Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 25 και 28 Μαΐου 2018.  

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.