ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Καλογερίδης στη σκηνή όπου έγινε η ληστεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Καλογερίδης στη σκηνή όπου έγινε η ληστεία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση την οποία παραδέχθηκε ο συλληφθείς Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ο Καλογερίδης, που παρουσιάστηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας (4/6), παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην ένοπλη ληστεία της 6ης Μαρτίου 2018 στη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου.

Δεν κατονόμασε συνεργό του, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Καλογερίδης μεταφέρθηκε στη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου για να προβεί σε υποδείξεις σκηνών σχετικά με τη ληστεία της 6ης Μαρτίου.

I.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE