Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή απόψε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» Νίκος Αγγελίδης. Στην ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει:
«Καλό ταξίδι μικρούλη μου. Αντρέα... σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες από μακριά... απλόχερα, με τη μεγάλη σου καρδιά. Η ανάμνηση σου, το χαμόγελο σου, η αγάπη σου για την ΑΕΚ, θα μας κρατούν για πάντα συντροφιά... ΔΕΝ θα σε ξεχάσουμε ποτέ... Η πιο συγκινητική στιγμή και η πιο μεγάλη τιμή για μένα, όταν σε είδα να κρατάς αγκαλιά το βιβλίο μου... Καλό Παράδεισο αγγελούδι μου...».
Ο Ανδρέας έζησε μοναδικές στιγμές με τον τίτλο της ΑΕΚ καθώς ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ τον έβαλε στα αποδυτήρια, για τα πανηγύρια, ενώ οι ποδοσφαιριστές φώναζαν το σύνθημα: «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά».
Τώρα θα καμαρώνει την ΑΕΚ από ψηλά.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/fa367e13-4634-40db-a8f6-2f0db67267a6_antresaek.JPG)