Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Ένας άνδρας στην Ινδία προέβη στη φρικτή πράξη της μητροκτονίας γιατί η επιθυμία του να φάει κοτόπουλο με κάρι από τα χέρια της μητέρας του δεν έγινε πραγματικότητα.

Ο 45χρονος Μπετζάμ Κισόρ, έμενε με την 80χρονη μητέρα του καθώς τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε είχαν οδηγήσει στον χωρισμό με τη σύζυγό του και τον είχε απομακρύνει από τα παιδιά του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο Ινδός είχε αγοράσει κοτόπουλο την περασμένη Κυριακή και το έδωσε στην 80χρονη μητέρα του. Ο 45χρονος της ζήτησε να το ετοιμάσει με κάρι κι έπειτα έφυγε για να πάει να πιει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε πως το γεύμα δεν ήταν ακόμα έτοιμο και βγήκε εκτός εαυτού. Ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και την έσφαξε. Ο ίδιος άφησε τη μητέρα του νεκρή και έφυγε από το σπίτι τους.

Οι γείτονες έτρεξαν αμέσως στο σπίτι της ηλικιωμένης και έμειναν άναυδοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE