Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Ένας άνδρας στην Ινδία προέβη στη φρικτή πράξη της μητροκτονίας γιατί η επιθυμία του να φάει κοτόπουλο με κάρι από τα χέρια της μητέρας του δεν έγινε πραγματικότητα.

Ο 45χρονος Μπετζάμ Κισόρ, έμενε με την 80χρονη μητέρα του καθώς τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε είχαν οδηγήσει στον χωρισμό με τη σύζυγό του και τον είχε απομακρύνει από τα παιδιά του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο Ινδός είχε αγοράσει κοτόπουλο την περασμένη Κυριακή και το έδωσε στην 80χρονη μητέρα του. Ο 45χρονος της ζήτησε να το ετοιμάσει με κάρι κι έπειτα έφυγε για να πάει να πιει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε πως το γεύμα δεν ήταν ακόμα έτοιμο και βγήκε εκτός εαυτού. Ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και την έσφαξε. Ο ίδιος άφησε τη μητέρα του νεκρή και έφυγε από το σπίτι τους.

Οι γείτονες έτρεξαν αμέσως στο σπίτι της ηλικιωμένης και έμειναν άναυδοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE