ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του

Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του

Συγκλονίζει στον Βόλο ο άδικος θάνατος ενός 66χρονου άντρα, ο οποίος «προδόθηκε» από την καρδιά του στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του! 

Πιο συγκεκριμένα, ο 66χρονος επιχειρηματίας Nίκος Μπρόζος, άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής 3/6, την ημέρα που επιλέχθηκε ώστε να δοθούν οι ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι που είχε παντρευτεί και είχε κλειστεί γι΄αυτόν τον σκοπό, κέντρο διασκέδασης της περιοχής. 

Ο άτυχος πατέρας της νύφης, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, μετά τον πρώτο χορό, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στον νοσοκομείο Βόλου, όπου εκεί απλώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top