ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Ο λόγος που τα Μ.Μ.Ε. έμειναν εκτός δικαστικής αίθουσας

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Ο λόγος που τα Μ.Μ.Ε. έμειναν εκτός δικαστικής αίθουσας

Λόγω… κατηγορούσας Αρχής έμειναν εκτός δικαστικής αίθουσας οι δημοσιογράφοι που πήγαν να καλύψουν το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτηση του 33χρονου Χαράλαμπου Καλογερίδη.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο εκπρόσωπος της νομικής εισαγγελίας, αιτήθηκε ενώπιον δικαστού να διεξαχθεί η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών «για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αλλά και για προστασία του υπόπτου (σ.σ. θέμα προσωπικής ασφάλειας)». Η δικηγόρος υπεράσπισης του Καλογερίδη, Μαρία Νεοφύτου, βάσει των ίδιων πληροφοριών δεν έφερε ένσταση.

Έτσι τελικά η διαδικασία έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και άλλων ενδιαφερόμενων…

Θυμίζουμε ότι ο Καλογερίδης ήταν καταζητούμενος και συνελήφθη για την υπόθεση ληστείας της ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 6 Μαρτίου του 2018. Ο ίδιος παραδέχθηκε εμπλοκή του στη διάπραξη της ληστείας. Ως γνωστόν εντοπίστηκε γενετικό υλικό στα σπασμένα γυαλιά της πόρτας εξόδου του υποκαταστήματος της ΣΠΕ. Ωστόσο, δεν κατονόμασε τους συνεργούς του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE