ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

Έκτακτη συνδιάσκεψη πραγματοποιούν την Πέμπτη (7/6) οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

Ο λόγος της συνδιάσκεψης, που αποφασίστηκε τη Δευτέρα (4/6) σε έκτακτη συνάντηση της διαπραγματευτική ομάδας των ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ, είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της ΣΕΚ στη Λευκωσία και θα ασχοληθεί με την ενημέρωση για την εξεύρεση επενδυτή στη ΣΚΤ, την έγκριση για περαιτέρω επαφές εκ μέρους των συντεχνιών για τη διασαφήνιση του μέλλοντος των εργαζομένων, την εξουσιοδότηση των γραμματειών για λήψη δυναμικών μέτρων.

Οι συντεχνίες καλούν «όλους τους εργαζόμενους στη ΣΚΤ, παρά τις οποιεσδήποτε φήμες κυκλοφορούν, να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από τις συντεχνίες τους και να περιμένουν επίσημη ενημέρωση ούτως ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE