'ΠΕΝΤΑΔAΚΤΥΛΟΣ: Τόσο κοντά... µα τόσο µακριά'

'ΠΕΝΤΑΔAΚΤΥΛΟΣ: Τόσο κοντά... µα τόσο µακριά'

ην Παρασκευή 1.6.18 το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργάνωσε την προβολή της ταινίας για τον Πενταδάκτυλο µε τίτλο: 'ΠΕΝΤΑΔAΚΤΥΛΟΣ: Τόσο κοντά... µα τόσο µακριά'.

Η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου προέβη σε καλωσόρισμα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις.
Χαιρετισμό απεύθυνε η κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, Επίτροπος Περιβάλλοντος καθώς και ο Δρ. Νικόλας Ηλιάδης, Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Δασολόγων και επιστημονικός σύμβουλος της ταινίας.

Ο κ. Πασχάλης Παπαπέτρου, Σκηνοθέτης / Παραγωγός και ο Δρ. Γιώργος Κωνσταντίνου, Επιστημονικός Σύμβουλος, Γεωλόγος, Σεναριογράφος της ταινίας εισήγαγαν το κοινό στο θέμα της ταινίας.

Η ταινία επιχειρεί ένα ταξίδι γνώσης για τη μοναδική γεωλογική εξέλιξη του Πενταδάκτυλου, την πλούσια χλωρίδα του και το αξεπέραστο σε ομορφιά φυσικό περιβάλλον του Πενταδακτύλου, που βρίσκεται τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά. Η εκδήλωση τελέσθει υπό την αιγίδα του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE