Δεν κοιτάζει μόνο τον Σαλίν για το τέρμα η Ανόρθωση – Επίσημη ΘΕΣΗ και για Λαβόρδε

Δεν κοιτάζει μόνο τον Σαλίν για το τέρμα η Ανόρθωση – Επίσημη ΘΕΣΗ και για Λαβόρδε

Ο γενικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα 92,8 το μεσημέρι της Τρίτης (5/6).

Ο Μαρίνος Μήτρου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της Κυρίας και ξεχώρισε η δήλωση του για την πρόταση προς τον τερματοφύλακα Σαλίν αλλά και την διαφορά που υπάρχει με Λαβόρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Άστρα:

 Για τον Κατσιαράβα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: “Υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετές περιπτώσεις. Ευτυχώς δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές όπως πέρυσι. Αρέσει στον κόσμο η περίοδος αυτή”

“Η Ανόρθωση στο μεσοαμυντικό κομμάτι δεν θα κάνει ιδιαίτερες αλλαγές. Έχουν μείνει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θα αλλάξει ο τερματοφύλακας. Είμαστε σε επαφές με δύο τερματοφύλακες από το εξωτερικό. Ο ένας από τους δύο έχει πρόταση. Ο Σαλίν είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του για να τερματίσει την συνεργασία του. Σε περίπτωση που καθυστερήσει ή δεν τα βρούμε με τον παίκτη, έχουμε κι΄άλλον στα υπόψη”

“Θα πάρουμε ακόμα έναν για τον άσσο κάτω των 22 ετών”

“Έχουν προταθεί πάρα πολλοί, θα δούμε τις επόμενες ημέρες’

Για τον Λαβόρδε:

“Για την ώρα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Δεν θέλουμε να δώσουμε ελπίδες στον κόσμο. Στην τελευταία επαφή που είχαμε, υπήρχε μεγάλη απόσταση”

Για τον Λέβι: “Ο κύριος Λέβι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Είπε ο ίδιος ότι το μέλλον του είναι στην Ανόρθωση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ρήτρα. Είναι σε καθημερινή επαφή με τον Πρόεδρο. Έρχεται σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Ποτέ όμως δεν λέμε ποτέ. Κανένας από το Ισραήλ δεν έχει μιλήσει με την Ανόρθωση για το συγκεκριμένο θέμα”

“Ξεπεράσαμε τα πρώτα 100 διαρκείας στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας, και η δεύτερη μέρα πάει καλά. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες για την προετοιμασία”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.