ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρεις μήνες υπό κράτηση η 36χρονη παιδοκτόνος

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρεις μήνες υπό κράτηση η 36χρονη παιδοκτόνος

Για ακόμα τρεις μήνες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης της Μπιλγκέ Λορντ Κουντούρατζι, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του 7χρονου παιδιού της, Ερτζάν.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, η ύποπτη οδηγήθηκε την Τρίτη (05/06) εκ νέου στο «δικαστήριο» πριν τη λήψη του διατάγματος κράτησης της, όπου η «αστυνομία» ζήτησε την ανανέωση της κράτησης της για ακόμα τρεις μήνες μέχρι και την ολοκλήρωση των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου.

Η ύποπτη, η οποία μέχρι σήμερα κρατείτο στα κρατητήρια «αστυνομικού σταθμού» οδηγήθηκε στις «κεντρικές φυλακές».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.