Το κουτσομπολιό της Αριστοτέλους για την Κορινθίου – Την χαρακτήρισε 'φράπα' - VIDEO

Το κουτσομπολιό της Αριστοτέλους για την Κορινθίου – Την χαρακτήρισε 'φράπα' -  VIDEO

Η Αριστοτέλους παραδέχτηκε on air ότι κουτσομπόλεψε την καλεσμένη της, Μαρία Κορινθίου, μαζί με την μακιγιέζ της εκπομπής της.

Την Δευτέρα, 4 Ιουνίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε καλεσμένη την Μαρία Κορινθίου.

Την Τρίτη, 5 Ιουνίου, από τον αέρα της εκπομπής, η οικοδέποινα της εκπομπής του Alpha Κύπρου, ‘Με αγάπη Χριστιάνα’ παραδέχτηκε την αμαρτία της.

Όπως είπε στους συνεργάτες της on air: «Σήμερα που ήρθε η Φρόσω μέσα για να με σουλουπώσει λίγο λέω της εσύ που την είδες από κοντά κάνει κάτι στο πρόσωπό της.... Οι μακιγιέζ έρχονται πολύ κοντά στο πρόσωπο».

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους χαρακτήρισε το πρόσωπο της Μαρίας Κορινθιου "φράπα" αφού η Μαρία Κορινθίου έλαμπε στην εκπομπή της. Ομολογουμένως η Μαρία Κορινθίου έχει ένα καταπληκτικό πρόσωπο, αλλά στην εκπομπή της Αριστοτέλους πραγματικά έλαμπε. Οπόταν δικαιολογημένα η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει αν κάνει κάτι στο πρόσπωπό της. 

Δείτε τι είπε η μακιγιέζ της Αριστοτέλους και μάθετε αν κάνει κάτι η Κορινθίου και είναι τόσο λαμπερή στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE