Εν αναμονή της άφιξης Παπασταύρου η Ομόνοια ανακοίνωσε μεταγραφή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εν αναμονή της άφιξης Παπασταύρου η Ομόνοια ανακοίνωσε μεταγραφή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τις επόμενες ώρες η Ομόνοια αναμένει την άφιξη του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου, εντούτοις, αυτό δεν επηρεάζει τις κινήσεις προγραμματισμού.

Το απόγευμα της Τρίτης η Ομόνοια ανακοίνωσε μεταγραφή.

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, Φοίβου Χριστοδούλου. Η διάρκεια της συνεργασίας είναι τρία χρόνια.

Ο Φοίβος Χριστοδούλου, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Εθνικό Άσσιας, υπό την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ είχε πέρασμα και από τη Γερμανική Χοφενχάιμ (U19 και ρεζέρβες). Αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου, εκτός των Ελπίδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Έχω μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά. Έχω αυτοπεποίθηση και θέλω να αποδείξω την αξία μου. Αναγνωρίζω ότι χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Θα επιδείξω αφοσίωση και θα περιμένω τις ευκαιρίες μου. Αντιλαμβάνομαι ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές, όμως αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμένα»».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE