Ακόμα δεν υπέγραψε, αλλά έπιασε δουλειά ο Δώνης

Ακόμα δεν υπέγραψε, αλλά έπιασε δουλειά ο Δώνης

Μετά την προφορική συμφωνία μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, που έχει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, σειρά έχουν πάρει οι δικηγόροι των δύο πλευρών για να συντάξουν τα συμβόλαια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δώνης και οι συνεργάτες του θα υπογράψουν μέχρι την Παρασκευή (8/6) και η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την πρόσληψη τους. Δεν αποκλείεται την ίδια μέρα να παρουσιαστούν και να μιλήσουν στους δημοσιογράφους.

Ασφαλώς, οι Νταμπίζας και Δώνης δεν περιμένουν τα τυπικά για να πιάσουν δουλειά. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεννοούνται για τους έμπειρους παίκτες του ρόστερ, ενώ θα αποφασίσουν και για τους νεαρούς οι οποίοι θα ενταχτούν στην πρώτη ομάδα.

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα ασχοληθούν και με τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε, πλέον είναι ζήτημα ημερών να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να αποσαφηνιστεί το μπάτζετ.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.