ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ! Με επιπλέον παιχνίδι έρχεται στην Κύπρο και υπογράφει

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ! Με επιπλέον παιχνίδι έρχεται στην Κύπρο και υπογράφει

Το βράδυ της Τρίτης ήταν στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ομάδας της χώρας του ο Νίκα Κατσαράβα.

Ο πρώην επιθετικός του Εθνικού Άχνας έχει συμφωνήσει εδώ και μερικά 24ωρα προφορικά με την Ανόρθωση και αναμένεται η άφιξη του τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για το πέσιμο των υπογραφών και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των κυανολεύκων της Αμμοχώστου.

Ο Κατσαράβα δείχνει, πάντως, να είναι έτοιμος από κάθε άποψη σε αγωνιστική ετοιμότητα και φυσική κατάσταση, κάτι που το αποδεικνύει και το ότι ήταν στο βασικό σχήμα του φιλικού αγώνα της Εθνικής Γεωργίας απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Λουξεμβούργου.

Για την ιστορία το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα ήταν 1-0 υπέρ του Λουξεμβούργου με σκόρερ τον Joachim Aurelien στο 69ο λεπτό, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, δηλαδή στο 70΄, αντικαταστάθηκε ο Κατσαράβα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE