Επιβράβευση για Σαντίκ!

Επιβράβευση για Σαντίκ!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπεράτ Σαντίκ με τη φανέλα της Δόξας στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του!

Ο 31χρονος επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική Φινλανδίας μετά από 2,5 περίπου χρόνια και μάλιστα αγωνίστηκε βασικός (σσ. έγινε αλλαγή στο 63΄) στο χθεσινοβραδινό φιλικό (σσ.  ήττα με 2-0) με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Σημειώνουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018), ο Σαντίκ είχε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας συνολικά 20 γκολ!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE