Κλείνουν στο τριφύλλι μετά από μια καλή χρονιά – ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους δύο παίκτες

Κλείνουν στο τριφύλλι μετά από μια καλή χρονιά – ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους δύο παίκτες

Σε συμφωνία με τους Μηνά Χαλκιαδάκη και Καλούδη Λεμόνη φέρεται να έχει έρθει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού όπως όλα δείχνουν θα είναι από την νέα σεζόν οι Μηνάς Χαλκιαδάκης και Καλούδης Λεμονής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» o τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει έρθει σε συμφωνία με τους δύο παίκτες, προκειμένου αμφότεροι να συνεχίσουν στο «τριφύλλι».

Και οι δύο παίκτες την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΟΧ Κισσαμικό, όπου και είχαν καλή απόδοση, με τον Χαλκιαδάκη να έχει περάσει από την Κ20 των «πρασίνων».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.