Αγκαλιά με το… βαρύτιμο τρόπαιο παίκτης της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αγκαλιά με το… βαρύτιμο τρόπαιο παίκτης της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τέλος διακοπών στη Μύκονο, όπου ήταν τις προηγούμενες μέρες, βρέθηκε για μερικές ώρες στην Αθήνα και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς και το «ΣΕΦ – Ειρήνης και Φιλίας», ο Κύπριος επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Ηλία.

Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος από το story του είδε και αγκάλιασε από κοντά και το τρόπαιο της Ευρωλίγκα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς το 2012 μέσα στη Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE