«Τρελάθηκαν» στη Μπάγερν: Πουλάνε τον παιχταρά με… 200 εκατομμύρια!

«Τρελάθηκαν» στη Μπάγερν: Πουλάνε τον παιχταρά με… 200 εκατομμύρια!

Στην Μπάγερν είδαν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι… πουλάει και είναι αποφασισμένοι να τον… μοσχοπουλήσουν!

Μέχρι τώρα οι Βαυαροί ζητούσαν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ από όποια ομάδα χτυπούσε την πόρτα τους κει εξέφραζε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού.

Ο Λεβαντόφσκι έχει βρεθεί, κατά καιρούς, στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εσχάτως της Γιουβέντους.

Η διοίκηση της Μπάγερν κατέστησε σαφές από την αρχή ότι δεν θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά αν είναι να το κάνουν θα πρέπει ο αγοραστής να πληρώσει υψηλό αντίτιμο.

Κι ενώ αυτό είχε οριστεί στα 100 εκατομμύρια ευρώ, από τούδε και στο εξής αποφάσισαν να ζητούν τα διπλάσια!

Ίσως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να τον κρατήσουν, καθώς ο εκπρόσωπος του «Λέβα» έχει διαμηνύσει στη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και ήδη φτιάχνει βαλίτσες για να αποχωρήσει.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει ομάδα που θέλει τόσο πολύ τον παίκτη, ώστε να δώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE